Leveransinformation

Normalstora varor

Varor som är under 150 cm och under 20 kg levererar vi med DHL och ni får då hämta ut varorna på närmaste DHL Service Point där ni måste kunna visa giltig legitimation. Fraktkostnaden är 150 kr för ordrar under 2000 kr. För ordrar över 2000 kr bjuder vi på frakten.

På denna sida kan ni hitta er närmaste DHL Service Point:
http://www.servicepointinrikes.se

Varor över 150 cm eller 20 kg

88-tangenterspianon och vissa fodral överskrider maxlängden för Service Point-utlämning så därför måste vi hantera dessa på annat sätt. Det enklaste är om ni kan ange adressen till en plats där ni kan ta emot dagtid, ert arbete eller hemmet om någon finns där. Alternativt kan ni hämta på närmaste DHL-terminal, ange i så fall detta i kommentaren till er beställning. Om det är oklart hur ni vill göra så kontaktar vi er, så ni behöver inte vara oroliga för att det blir fel.

På denna sida kan ni hitta er närmaste DHL Terminal:
http://www.dhl.se/sv/contact_center

Hämta i butik

Detta innebär att ni hämtar hos oss i Falkenberg. Väljer ni alternativet Hämta i butik så återkommer vi med ett E-mail eller SMS och gör upp om en tid för att hämta varorna. Ingen extra kostnad tillkommer i detta fallet oavsett ordersumma.

Spar kartongen

Vi rekommenderar att ni sparar kartongerna ifall ni vill utnyttja er ångerrätt (14 dagar) eller eventuell garanti (från 6 månader och uppåt beroende på vara). Vid retur är ni ansvariga för att varan är fullgott paketerad.