Betalningsvillkor

Betalning

Innan ni bekräftar er beställning skall ni välja hur ni vill betala och hur ni vill att beställningen levereras.

Väljer ni frakt och Swish eller BankGiro så skickar vi en faktura. Denna faktura är en bekräftelse på affären och det är först i och med denna faktura som vi bekräftar affären. Samma sak gäller för er, det är först när ni betala fakturan som ni bekräftar ert köp.

På fakturan står Swish- och BankGiro-nummer.

Faktura och avbetalning?

Företag och tidigare kända kunder kan få handla på faktura men det avgörs från fall till fall. Hör av er om ni har önskemål om det. Vi har i dagsläget endast möjlighet att göra avbetalning om vi lägger upp varan i vår Tradera-butik där ni sedan kan betala med Klarna Checkout. Kontanta oss om det finns behov av detta.

14 dagars ångerrätt

Enligt lag är det 14 dagars ångerrätt på webhandel. Det betyder att ni inom 14 dagar har möjlighet att meddela oss att ni inte vill behålla varan. Ni skall då inom skälig tid (i praktiken några dagar) skicka tillbaka den i ursprungligt skick inkl alla ingående delar. Ni betalar för frakten och ansvarar för att den paketeras väl (dokumentera gärna packningen ifall det skulle uppstå problem med fraktfirman). När den har nått oss och vi kan konstatera att allt är som det skall betalar vi tillbaka köpet (ej returfrakten).